Vi söker biträdande jurist

Vi växer och söker duktiga jurister som vill arbeta specialiserat med affärsjuridik.

Valdia Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå som sätter klienternas behov i centrum. Vårt löfte är att hjälpa våra klienter att nå sina mål.

Som liten byrå fokuserar vi på att erbjuda spetskompetens främst inom specialområdena kommersiella tvister, entreprenad, offentlig upphandling, energi och kommersiella kontrakt. Vi drivs av att ständigt utveckla våra kunskaper inom dessa områden och att ta oss an nya utmaningar. Vi har ett genuint intresse av branschspecifika frågor och tror att kunskap om klientens bransch och de speciella förutsättningar som gäller för verksamheten har stor betydelse för att kunna leverera en bra juridisk rådgivning. Engagemang, öppenhet, samarbete och trygghet är viktiga principer för vårt arbete.

Vi söker dig som har en juristexamen med goda betyg och gärna tingsmeritering.

För oss är din personlighet minst lika viktig som goda formella meriter. Vi lägger stor vikt vid att du delar våra grundläggande värderingar som präglas av engagemang, öppenhet och samarbete. Att du brinner för konsultrollen och att leverera affärsjuridik med hög kvalitet och service är också mycket viktigt för oss. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp med andra. Du har entreprenörsanda och intresse av företagande och tycker att det skulle vara roligt att tillsammans med oss arbeta med utvecklingen av byråns verksamhet.

Från och med 1 september 2019 bedrivs vår verksamhet från lokaler i centrala Malmö.

Kontakta oss gärna och skicka in din cv:

Malin Håkansson Tel: 0709 839 419  E-post: malin.hakansson@valdia.se

Linda Lundin Tel: 0709 839 410 E-post: linda.lundin@valdia.se

Välkommen med din ansökan!